Feeds RSS
Feeds RSS

24 Mayıs 2010 Pazartesi

BLOGLARDA ÇEKİLİŞLERE KATILANLAR DİKKAT!

Arkadaşlar başıma gelen iki üzücü olayı anlatıcam sizlere.

1.Öpücükyetmiyorsa.com'un düzenlemiş olduğu anneler günü çekilişine katılmış ve kırmızı kalpli kutu içinde 100 dilde seni seviyorum yazan bir hediye kazanmıştım.

Çekiliş kurallarında "KARGO ALICIYA AİT" gibi bir ibare yoktu ki ben katıldığım çekilişlerde buna bilhassa dikkat ediyorum.Kargo ücreti ederi kadar etmicek bir hediye ise açıkçası o çekilişe katılmıyorum.

Hediyem geldi,kargocu 8 tl kargo ücreti istedi.

Ben o an şaşırdım çünkü çekilişte böyle bir kural yoktu.Çekilişi düzenleyen blog sahibi ile iletişime geçtim ve durumu izah ettim aracı oldular saolsunlar ama çözüm getirilemedi üstelik bu insanların reklamı yapıldığı gibi yaptıkları rezillik afişe edilmedi.

Ben çalışmıyorum ve o an annem evde yoktu açıkçası o ücreti ödeyemedim o an.Üzerimde öyle bir mebla olsa da ödemezdim çünkü bu haksızlık.

Ben kalpli bir kutu alıcak olsam gider bunu İzmirden de alırım.Çekilişin veya çekiliş vesilesiyle bizim bu kepaze siteye üye olmamızın ne anlamı kalıcaktı öyleyse.

Velhasıl kargoyu geri yolladım.

Aradan 2 gün geçti kargo yine gelmiş ve ben evde değildim kuzenim kargoya almıycağımı söylemiş ve kendisini arayın isterseniz demiş.Beni kargodan bir yetkili aradı ve biz paketinizi tekrar getirdik dedi ben de peki kuzenime bırakın diyecektim ki karşı taraftan sorun halloldu dediler ücret 7 tl dedi.

Ben de ikinci şoku yaşadım ve sorunun kesinlikle hallolmadığını internetten bir hediye kazandığımı ve kargo ücretinin kendilerine ait olduğunu ve böyle bir katakulle yaptıklarını o nedenle  tekrar geri yollanmasını söyledim.

İşte bu rezil insanlar sorun hallolmadığı halde ücretli olarak benim hakkım olan şeyi bana kakalamaya çalıştılar.Sizin anlayacağınız hediye kazandım ama ortada hediye yok;kendilerine hakkımı helal etmiyorum.

Bu site güvenilirlik ve kaliteden bahsediyordu çekilişte.Ne kadar güvenilir olduğu gerçekten şaibeli.

Bu siteye mail attım üyeliğimin iptali için çünkü bu güvenilirliği olmayan sitede üyeliğimin olması bile beni çok rahatsız ediyor.

2.Başka bir çekilişten de MOLİVA set kazanmıştım.Beyaz saçlar için bir şampuan ve tonicten oluşan.

Bu firma ise sadece tonic yollamış ki çekilişte 59 tl değerinde hediye şampuan+tonic diye martaval okuyorlardı.Bu firma da şampuanımın üzerine yattı.

ARKADAŞLAR SİZLERİN BAŞINA BÖYLE OLAYLAR GELDİ Mİ MERAK EDİYORUM YOKSA BU UĞURSUZ FİRMALAR İLE BEN Mİ KARŞILAŞTIM.HEDİYE KAZANDIĞIMA BENİ PİŞMAN ETTİLER Kİ BU TERBİYESİZLİKLERLE UĞRAŞIRKEN ÇOK HASTAYDIM BİR DE BU YAPILAN ŞEYLER AYRICA ÜZDÜ.

BU FİRMALARA LÜTFEN DİKKAT EDİN.BLOGLARINDA ÇEKİLİŞ YAPAN ARKADAŞLAR UMARIM BİRDAHA BU FİRMALARIN OYUNCAĞI OLMAYIZ.

Bu yazıyı tanıdıklarınızla paylaşın ki en azından bu  iki firmanın oyununa bir daha alet olmayalım.